Om oss

Har Du. eller någon anhörig fått en reumatisk diagnos eller är Du bara intresserad av att veta mer?

Vi vill lite kort berätta om vår verksamhet och vad vi kan erbjuda Dig.

Ett bra liv för alla reumatiker och lösningen på reumatismens gåta är Reumatikerförbundets vision.

En del av denna vision, anser vi i Reumatikerföreningen Botkyrka Huddinge Salem, är  att skapa kontakt mellan medlemmarna samt att stimulera till ökad aktivitet och studier. I dags läget är vi ca 520 medlemmar i vår förening.

Hos oss får Du nya reumatikervänner på hemorten, vänner att prata med och utbyta erfarenheter med. Vi brukar träffas i lokaler som vi delar med övriga handikapporganisationer på Fullersta Torg i Huddinge Centrum.

Vår verksamhet består bl a av

Cirklar

Medlemsmöten

Vårresa

Julbord

Den 12 maj 1981 lades grunden för vår föreningen som ingår i Reumatikerdistriktet Stockholm och Reumatikerförbundet och därmed följer dess stadgar.

Medlemskapet kostar 250 kr per år, för hushåll med två medlemmar 350 kr samt för hushåll med tre eller flera medlemmar 400 kr. Klicka i rutan på höger sida och bli medlem Du också!