Våra cirklar

Saknar Du som medlem någon cirkel eller aktivitet? Tipsa styrelsen!

Har Du förslag till aktiviteter, tips och idéer på vad vi kan göra för våra medlemmar i Reumatikerföreningen Botkyrka-Huddinge-Salem? Hör av dig till oss!

Du är också välkommen att höra av dig om Du vill hjälpa till i föreningen. Kanske vill Du hjälpa till med vår cirkelverksamhet, eller på något annat sätt? Du kanske vill hjälpa till med praktiska saker så som att koka kaffe, flytta stolar o bord eller dylikt inför våra möten?

Skriv eller ring gärna till någon i styrelsen eller till föreningens telefon/telefonsvarare 08 - 711 13 31. Du kan också maila till: .